Καρδίτσα: Τράκαρε το Ι.Χ. που έκλεψε και του έβαλε φωτιά

Καρδίτσα: Τράκαρε το Ι.Χ. που έκλεψε και του έβαλε φωτιά

Ξημερώματα Σαββάτου έκλεψε το πανάκριβο αυτοκίνητο ο νεαρός δράστης, αλλά η ιλιγγιώδης ταχύτητα που ανέπτυξε τον έκανε να χάσει τον έλεγχο

astynomia
Για τα καλά μπλεγμένος βρέθηκε ένας 32χρονος Έλληνας που ήθελε βόλτες με πολυτελές Ι.Χ. αυτοκίνητο και έκλεψε ένα Mercedes από τον ανοικτό χώρο στάθμευσης ενός 72χρονου στην περιοχή της Καρδίτσας. Όμως, δεν πήγε μακριά αφού... τράκαρε και, για να σβήσει τα ίχνη του, του έβαλε φωτιά!

Ξημερώματα Σαββάτου έκλεψε το πανάκριβο αυτοκίνητο ο νεαρός δράστης, αλλά η ιλιγγιώδης ταχύτητα που ανέπτυξε τον έκανε να χάσει τον έλεγχο, να βγει από την πορεία του και να προσκρούσει σε ένα κράσπεδο, με αποτέλεσμα το όχημα να ακινητοποιηθεί. Ο ίδιος τράπηκε σε φυγή, αλλά λίγα λεπτά μετά οι αστυνομικοί του τμήματος Μουζακίου βρήκαν το αυτοκίνητο να φλέγεται και διαπίστωσαν από τον αριθμό κυκλοφορίας ότι ήταν κλεμμένο.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες και εντόπισαν τον 32χρονο να απομακρύνεται πεζός με κατεύθυνση προς την Καρδίτσα. Ο ίδιος αρνείται ότι πυρπόλησε το αυτοκίνητο και η Πυροσβεστική διερευνά τα αίτια της φωτιάς, όμως το ποινικό παρελθόν του νεαρού σε άλλες παρόμοιες κλοπές οχημάτων σβήνει τις αμφιβολίες. Γι' αυτό, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου και εμπρησμό και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ ό,τι απέμεινε από το κλεμμένο Mercedes αποδόθηκε στον 72χρονο ιδιοκτήτη του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης