Πλάκες χρυσού και μίνι οπλοστάσιο στο διαμέρισμα του Γερμανού που δολοφονήθηκε στην Αρκίτσα

Πλάκες χρυσού και μίνι οπλοστάσιο στο διαμέρισμα του Γερμανού που δολοφονήθηκε στην Αρκίτσα

Η 46χρονη πρώην ερωμένη του άτυχου άνδρα και ο 56χρονος σύντροφός της, που κατηγορούνται ότι σκότωσαν τον άτυχο Γερμανό, για να βάλουν χέρι στην περιουσία του, προφυλακίσθηκαν

arkitsa1
Πλάκες χρυσού, χρυσά μανικετόκουμπα, κοσμήματα μεγάλης αξίας μέχρι και ένα μικρό οπλοστάσιο βρήκαν οι αστυνομικοί στο 2όροφο σπίτι του 55χρονου Γερμανού. Η 46χρονη πρώην ερωμένη του άτυχου άνδρα και ο 56χρονος σύντροφός της, που κατηγορούνται ότι έβγαλαν από τη μέση τον άτυχο Γερμανό, για να βάλουν χέρι στην περιουσία του, οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Πλάκες χρυσού, χρυσά μανικετόκουμπα, κοσμήματα μεγάλης αξίας μέχρι και ένα μικρό οπλοστάσιο βρήκαν οι αστυνομικοί στο 2όροφο σπίτι του 55χρονου Γερμανού που δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στην Ακρίτσα στη Φθιώτιδα.

 Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας που μπήκαν στο διώροφο σπίτι του θύματος στον οικισμό Τριανταφυλλιά, ήρθαν αντιμέτωποι με μια μεγάλη έκπληξη.

Ψάχνοντας βρήκαν ένα χρυσό ρολόι αξίας 5.500 ευρώ, ένα μονόπετρο αξίας 4.500 ευρώ και δύο πλάκες χρυσού. Παράλληλα, εντόπισαν οπλισμό, ο οποίος αποτελείτο από ένα εξάρτημα μετατροπής πιστολιού σε τυφέκιο, έξι γεμιστήρες, ένα πιστόλι, μία καραμπίνα, δύο σπρέι πιπεριού και χιλιάδες φυσίγγια.

Πηγή: lamiareport
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης