Σοκ στην Πάτρα: Μάγειρας τραυμάτισε με μπαλτά... αντίζηλό του μπροστά στα μάτια των πελατών!

Σοκ στην Πάτρα: Μάγειρας τραυμάτισε με μπαλτά... αντίζηλό του μπροστά στα μάτια των πελατών!

Ο μάγειρας χτύπησε τον νεαρό στο κεφάλι και το χέρι, τραυματίζοντάς τον σοβαρά για τα μάτια μιας γυναίκας - Το περιστατικό έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο της Πάτρας - Προσήχθη ο δράστης

4480365
Μπροστά σε σκηνικό που έμοιαζε με ταινία τρόμου βρέθηκαν το προσωπικό και οι πελάτες ενός ξενοδοχείου στο κέντρο της Πάτρας, όταν ο μάγειρας επιτέθηκε με μπαλτά που χρησιμοποιούσε για να κόβει κρέας σε ένα νεαρό ο οποίος διαπληκτίστηκε μαζί του για τα μάτια μιας άλλης εργαζόμενης!

Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη το απόγευμα, όταν ο νεαρός μπήκε στην κουζίνα του ξενοδοχείου απαιτώντας από τον μάγειρα να του εξηγήσει γιατί παρενοχλούσε τη νεαρή εργαζόμενη. Όμως, ο φραστικός καυγάς μεταξύ τους πήρε απρόβλεπτες διαστάσεις καθώς ο άρπαξε το μπαλτά και χτύπησε τον νεαρό στο κεφάλι και το χέρι, τραυματίζοντάς τον σοβαρά!

Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, αλλά οι αστυνομικοί που έφτασαν γρήγορα στο ξενοδοχείο κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον προσάγουν στην Ασφάλεια Πατρών, όπου δίνει προανακριτική απολογία. Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης