Μαλακάσα: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 31χρονου Σύρου στο hotspot

Μαλακάσα: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 31χρονου Σύρου στο hotspot

Η αστυνομία συνέλαβε 11 αλλοδαπούς για συμμετοχή στην αιματηρή συμπλοκή που οδήγησε στο θάνατο του Σύρου και τον τραυματισμό άλλων 9 προσφύγων – Αναζητούν ακόμη έναν 25χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης

astynomia_7
Τη δολοφονία του 31χρονου Σύρου στο hotspot στη Μαλακάσα εξιχνίασαν οι αστυνομικές αρχές που συνέλαβαν 11 άτομα για συμμετοχή στη συμπλοκή που οδήγησε στο θάνατο του Σύρου και αναζητούν κι έναν 25χρονο, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται.

Ο 31χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια συμπλοκής που έγινε το Σάββατο το μεσημέρι στο hotspot, ανάμεσα σε ομάδες αλλοδαπών, που συγκρούστηκαν με ξύλα, λοστούς, πέτρες και μαχαίρια. Αιτία της συμπλοκής ήταν ένας σκύλος που πέταξε ο 31χρονος στην σκηνή 10 Αφγανών. 

Ο Σύρος βρέθηκε νεκρός μέσα σε κοντέινερ. Σύμφωνα με την Ιατροδικαστική εξέταση, έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, ενώ από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν άλλοι 9 πρόσφυγες που διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, για τις ανάγκες των ερευνών προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, 106 αλλοδαποί. Για την συμμετοχή τους στην συμπλοκή, ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν 11 αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της βαριάς και επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της ληστείας καθώς και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης