Επτά Αλβανοί μετέφεραν πεζή 125 κιλά χασίς στην Θεσπρωτία

Επτά Αλβανοί μετέφεραν πεζή 125 κιλά χασίς στην Θεσπρωτία

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας είχαν πληροφορηθεί ότι επρόκειτο να γίνει εισαγωγή μεγάλου φορτίου ναρκωτικών και καραδοκούσαν

Thesprwtia-xasis
Μέσα στη νύχτα και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, πέρασαν κρυφά τα σύνορα επτά νεαροί Αλβανοί μεταφέροντας έξι σακ βουαγιάζ γεμάτα χασίς! Όμως, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας είχαν πληροφορηθεί ότι επρόκειτο να γίνει εισαγωγή μεγάλου φορτίου ναρκωτικών και καραδοκούσαν.

Μαζί με άνδρες της Ειδικής Ομάδας Διασυνοριακού Εγκλήματος Φιλιατών, οργάνωσαν συντονισμένη επιχείρηση το βράδυ του Σαββάτου και εντόπισαν τους επτά αλλοδαπούς ηλικίας 22, 24, 23, 24, 22, 21 και 26 χρόνων να κινούνται στην περιοχή Δριμίτσα της Θεσπρωτίας με τον έναν 22χρονο να λειτουργεί ως προπομπός. Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του νεαρού εκκρεμούσαν καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας για διακεκριμένες κλοπές με ποινή φυλάκισης έξ μηνών και μέτρο απαγόρευσης εισόδου στην Ελλάδα.

Οι αλλοδαποί ακινητοποιήθηκαν, συνελήφθησαν και στους σάκους βρέθηκαν 111 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 124 κιλών και 790 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με τέσσερα κινητά. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας που τους απήγγειλε κατηγορίες για εισαγωγή, μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης