Διακινητής ναρκωτικών φόρτωσε το αμάξι ηρωίνη αλλά τον τσάκωσαν γιατί... δεν είχε δίπλωμα

Διακινητής ναρκωτικών φόρτωσε το αμάξι ηρωίνη αλλά τον τσάκωσαν γιατί... δεν είχε δίπλωμα

Αναζητούνταν από τις αστυνομικές αρχές καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διακίνηση ναρκωτικών

astynomia
Το ότι δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, αλλά οδηγούσε σαν... κύριος στην Εγνατία οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας και μάλιστα φορτωμένο με ηρωίνη, στοίχισε ακριβά σε έναν 42χρονο που αναζητούνταν από τις αστυνομικές αρχές καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διακίνηση ναρκωτικών!

Όταν οι αστυνομικοί του τμήματος Παγγαίου και του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας έκαναν σήμα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του να σταματήσει για έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης και αμέσως έγινε έρευνα στο όχημα, όπου βρέθηκαν κρυμμένες δυο συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 41,05 γραμμαρίων και άλλη μια με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,6 γραμμαρίων!

Ο 42χρονος συνελήφθη μαζί με τον 53χρονο συνοδηγό και από τον έλεγχο στοιχείων διαπιστώθηκε ότι ήταν αναζητούμενος. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ο πρώτος κατηγορείται και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Το αυτοκίνητο και τα ναρκωτικά που βρέθηκαν μέσα κατασχέθηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης