Λήστεψαν χρηματαποστολή στη Χαλκίδα αλλά... έφυγαν με άδεια χέρια

Λήστεψαν χρηματαποστολή στη Χαλκίδα αλλά... έφυγαν με άδεια χέρια

Οι κακοποιοί απείλησαν με όπλα τους άντρες της εταιρείας σεκιούριτι, άρπαξαν τη βαλίτσα που περιείχε γύρω στα 70.000 ευρώ και έγιναν καπνός

Robbery
Μπορεί να πέτυχε η ληστεία σε βάρος της χρηματαποστολής που θα εφοδίαζε με χρήματα ένα Α.Τ.Μ. της τράπεζας Πειραιώς στις εγκαταστάσεις του σούπερ μάρκετ «Μασούτης» στην Κάνηθο Χαλκίδας, αλλά οι δυο ένοπλοι που την διέπραξαν έμειναν τελικά με... άδεια χέρια!

Οι δράστες έφτασαν έξω από το κεντρικό κατάστημα με μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, λίγο μετά τις 3 το απόγευμα της Τετάρτης. Εκείνη τη στιγμή, οι υπάλληλοι της εταιρείας σεκιούριτι εφοδίαζαν το Α.Τ.Μ., αλλά δεν είχαν ανοίξει ακόμη την ειδική βαλίτσα με τα χρήματα. Οι κακοποιοί τους απείλησαν με όπλα, πιθανόν Καλάσνικοφ, άρπαξαν τη βαλίτσα που περιείχε γύρω στα 70.000 ευρώ και έγιναν καπνός.

Ωστόσο, η τύχη δεν τους χαμογέλασε, καθώς η βαλίτσα ήταν παγιδευμένη με το σύστημα που ενεργοποιεί έναν ειδικό μηχανισμό, απελευθερώνοντας κόκκινο υγρό το οποίο βάφει τα χρήματα! Έτσι, μόλις την άνοιξαν διαπίστωσαν ότι τα χρήματα ήταν άχρηστα και την πέταξαν μαζί με το περιεχόμενό της. Η έρευνα της Ασφάλειας Χαλκίδας για τον εντοπισμό των δυο δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης