Βίντεο σοκ: Η στιγμή που οι αστυνομικοί περνούν χειροπέδες στον αιμόφυρτο και αναίσθητο Ζακ Κωστόπουλο

Βίντεο σοκ: Η στιγμή που οι αστυνομικοί περνούν χειροπέδες στον αιμόφυρτο και αναίσθητο Ζακ Κωστόπουλο

Ο 33χρονος δείχνει να έχει χάσει ήδη τις αισθήσεις του, την ώρα που από πάνω του βρίσκονται τουλάχιστον οκτώ αστυνομικοί για να τον συλλάβουν - Ο ένας κρατάει ένα γκλομπ, ενώ άλλος φαίνεται να κρατά με γυμνά χέρια το μαχαίρι «πειστήριο του εγκλήματος»

video-sok
Τις σοκαριστικές στιγμές λίγα λεπτά μετά την επίθεση που δέχτηκε ο Ζακ Κωστόπουλος έξω από το κοσμηματοπωλείο στη Ομόνοια, καταγράφει βίντεο που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η Εφημερίδα των Συντακτών.

Στο βίντεο που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας με το κινητό του τηλέφωνο και το οποίο έχει διάρκεια λίγο μεγαλύτερη του ενός λεπτού, ο Ζακ φαίνεται να έχει ήδη χάσει τις αισθήσεις του, μετά τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε από τον κοσμηματοπώλη και έναν ακόμη μαγαζάτορα στην περιοχή.

Την ώρα που κείτεται στο πάτωμα, αιμόφυρτος και με το κεφάλι του είναι μπανταρισμένο, τουλάχιστον 8 αστυνομικοί βρίσκονται από πάνω του ώστε να τον συλλάβουν. Όπως μπορεί κανείς να διακρίνει στο βίντεο, ο ένας τους κρατάει κλομπ, ενώ ένας άλλος αστυνομικός φαίνεται να κρατάει με γυμνά χέρια το μαχαίρι που θεωρείται πειστήριο του εγκλήματος.

Κάποια στιγμή, ένας από τους αστυνομικούς κλωτσάει με δύναμη τον Ζακ Κωστόπουλο στα οπίσθια, παρά το γεγονός ότι ο συλληφθείς δεν προβάλλει την παραμικρή αντίσταση και αντίθετα δείχνει να μην έχει καν τις αισθήσεις του.

Δείτε παρακάτω το βίντεο ντοκουμέντο

Το δεύτερο λιντσάρισμα του Ζακ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης