Νέα μαρτυρία για τον Ζακ Κωστόπουλο: Προσπάθησε να μπει σε άλλο κατάστημα πριν το κοσμηματοπωλείο για να ηρεμήσει

Νέα μαρτυρία για τον Ζακ Κωστόπουλο: Προσπάθησε να μπει σε άλλο κατάστημα πριν το κοσμηματοπωλείο για να ηρεμήσει

Αυτό κατέθεσε υπάλληλος καταστήματος που βρίσκεται κοντά στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος

glad-new-om
Μια νέα μαρτυρία η οποία περιλαμβάνεται στη δικογραφία σχετικά με τον Ζακ Κωστόπουλο και η οποία δίνει διαφορετική διάσταση στην υπόθεση του 33χρονου αποκαλύπτει η εφημερίδα Έθνος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα μια υπάλληλος καταστήματος που βρίσκεται κοντά στο κοσμηματοπωλείο στο οποίο κατέληξε ο Κωστόπουλος κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ο 33χρονος είχε αρχικά προσπαθήσει να μπει στην επιχείρηση στην οποία εργάζεται με τρία άτομα να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

«Μεταξύ 14:20 και 14:40 είδα έναν άντρα (σ.σ. εννοεί τον Ζακ Κωστόπουλο) να φωνάζει έξω από το κατάστημα στο οποίο εργάζομαι. Τρία άτομα προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν. Ο ένας, μάλιστα, μπήκε στο μαγαζί και αγόρασε ένα νερό με σκοπό να του το προσφέρει και να τον βοηθήσει να ηρεμήσει» καταθέτει η κοπέλα και προσθέτει:

«Αρχικά ο άνδρας που φώναζε είχε πάει να μπει στο μαγαζί που δουλεύω. Τελικά δεν το έκανε και μπήκε στο κοσμηματοπωλείο. Δεν ξέρω πώς μπήκε. Μετά τον είδα να κρατάει τον πυροσβεστήρα και να χτυπάει την πορτα του κοσμηματοπωλείου».

Σύμφωνα με την ίδια, επομένως, υπάρχουν τρια άτομα που ήταν μαζί με τον Ζακ Κωστόπουλο λίγο πριν μπει στο κοσμηματοπωλείο και τα οποία δεν έχουν εμφανίστει στις αρχές με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει κανείς την ταυτότητά τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης