Στα χέρια αστυνομικών καταζητούμενος έμπορος ναρκωτικών στην Κεφαλονιά

Στα χέρια αστυνομικών καταζητούμενος έμπορος ναρκωτικών στην Κεφαλονιά

Ο 37χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο από τους αστυνομικούς και διαπιστώθηκε πως σε βάρος του δεν εκκρεμούσε μόνο ένταλμα σύλληψης, αλλά και Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών που διέταζε την σύλληψή του

sylipsi
Στην Αθήνα τον αναζητούσαν, στην Κεφαλονιά τον βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αργοστολίου έναν 37χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δυο διωκτικά έγγραφα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση η οποία δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση ναρκωτικών.

Ο 37χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο από τους αστυνομικούς και διαπιστώθηκε πως σε βάρος του δεν εκκρεμούσε μόνο ένταλμα σύλληψης του Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών Αθηνών, αλλά και Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών που διέταζε την σύλληψή του. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αργοστολίου που έδωσε εντολή να μεταχθεί στην Αθήνα για να απολογηθεί.

Στα 76 του χρόνια βρέθηκε με χειροπέδες ένας Έλληνας που συνελήφθη στην Καστοριά από αστυνομικούς της Ασφάλειας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή του Ε΄ Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για υπεξαίρεση. Ο 76χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που διέταξε την μεταγωγή του στην Θεσσαλονίκη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης