Αλλοδαπός κυκλοφορούσε ελεύθερος στις Σέρρες με οκτώ καταδίκες για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Αλλοδαπός κυκλοφορούσε ελεύθερος στις Σέρρες με οκτώ καταδίκες για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Στον 25χρονο είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου

arrest
Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά οκτώ καταδικαστικές αποφάσεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων εκκρεμούσαν σε βάρος ενός νεαρού αλλοδαπού που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στις Σέρρες!

Όλες οι καταδίκες προέρχονταν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου, καθώς εκεί είδε διαπράξει τα «βαριά» αδικήματα ο 25χρονος, στον οποίο είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε ετών. Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν το μεσημέρι της Παρασκευής, τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών που διέταξε να μεταχθεί στην φυλακή για να εκτίσει την ποινή του.

*** Μια 37χρονη Μολδαβή που αναζητούνταν με σήμα της Interpol, αλλά και με ένταλμα σύλληψης του εισαγγελέα Εφετών Λάρισας για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων, εντόπισαν στον Βόλο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της έβαλαν χειροπέδες. Η αλλοδαπή παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου και κρατείται για να μεταχθεί στη Λάρισα και να απολογηθεί.

*** Ένταλμα σύλληψης του ανακριτή του 17ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών για διακεκριμένες κλοπές εκκρεμούσε σε βάρος ενός 22χρονου Έλληνα που συνελήφθη στη Λαμία από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λαμίας έδωσε εντολή να οδηγηθεί στην Αθήνα για να απολογηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης