Νεαροί άδειασαν τα ψυγεία καταστήματος στην Καρδίτσα

Νεαροί άδειασαν τα ψυγεία καταστήματος στην Καρδίτσα

Σε βάρος όλων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, που περιλαμβάνει και τους γονείς των ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους

elas1
Δίψασαν τέσσερις νεαροί Έλληνες και έβαλαν στο μάτι τα ψυγεία που βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο ενός καταστήματος στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, τα οποία άδειασαν στην κυριολεξία αρπάζοντας πέντε κιβώτια με αλκοολούχα ποτά και αναψυκτικά!

Η διάρρηξη στα ψυγεία είχε γίνει τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης και εξιχνιάστηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας. Μεταξύ των τεσσάρων δραστών που ο μεγαλύτερος είναι 19 χρόνων, είναι και ανήλικοι ηλικίας από 16 χρόνων. Σε βάρος όλων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, που περιλαμβάνει και τους γονείς των ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους.

*** Μπόλικο θράσος διέθετε ένα ζευγάρι αγνώστων που ξήλωσαν μέρα- μεσημέρι την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού από ένα σπίτι στην Εγλυκάδα της Πάτρας, το φόρτωσαν στο αυτοκίνητό τους και τράπηκαν σε φυγή! Ωστόσο, οι ένοικοι του σπιτιού τους είδαν και περιέγραψαν τα χαρακτηριστικά τους και το όχημα της διαφυγής στους αστυνομικούς, οι οποίοι τους αναζητούν στην ευρύτερη περιοχή.

*** Φορτωμένος με εργαλεία αξίας 1.500 ευρώ, τα οποία είχε κλέψει λίγο νωρίτερα από την αποθήκη ενός σπιτιού σε περιοχή της Δήμου Πέλλας, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 40χρονος Έλληνας. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας, ενώ τα κλεμμένα εργαλεία αποδόθηκαν στο νόμιμο ιδιοκτήτη τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης