Αίγιο: Παρίστανε το λογιστή και άρπαξε τα βραχιόλια ηλικιωμένης

Αίγιο: Παρίστανε το λογιστή και άρπαξε τα βραχιόλια ηλικιωμένης

Τα κλεμμένα βραχιόλια βρέθηκαν πάνω του και επιστράφηκαν στην ηλικιωμένη, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, κατηγορούμενος για απάτη και κλοπή

liko
Δεν πρόλαβε να ξεπουλήσει όσο- όσο τη λεία του ένας 39χρονος απατεώνας που πλεύρισε στη μέση ενός δρόμου στο Αίγιο μια ανυποψίαστη ηλικιωμένη η οποία κινούταν πεζή και της συστήθηκε ως λογιστής, λέγοντάς της ότι τάχα είχε εντοπίσει κάποιες οικονομικές της εκκρεμότητες.

Όσο αποσπούσε την προσοχή της άτυχης γριούλας, ο «μαϊμού» λογιστής της κρατούσε... στοργικά το χέρι, με σκοπό να της αρπάξει τα τρία χρυσά βραχιόλια που φορούσε! Και πράγματι τα κατάφερε και το έβαλε στα πόδια προσπαθώντας να εξαφανιστεί. Η ηλικιωμένη έβαλε τις φωνές, αλλά κανείς δεν πρόλαβε τον 39χρονο που ωστόσο καταγράφηκε από την κάμερα ενός καταστήματος.

Οι αστυνομικοί της Αιγιαλείας που ανέλαβαν την έρευνα, εξέτασαν καρέ- καρέ το βίντεο, ταυτοποίησαν τον δράστη και τον εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα. Τα κλεμμένα βραχιόλια βρέθηκαν πάνω του και επιστράφηκαν στην ηλικιωμένη, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, κατηγορούμενος για απάτη και κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης