Συνελήφθη ο κοσμηματοπώλης της Ομόνοιας μετά το θάνατο του επίδοξου ληστή

Συνελήφθη ο κοσμηματοπώλης της Ομόνοιας μετά το θάνατο του επίδοξου ληστή

Του ασκήθηκαν κατηγορίες επκίνδυνης σωματικής βλάβης και θανατηφόρας βλάβης - Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη και μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος -  Δείτε ξανά το βίντεο-σοκ από όσα συνέβησαν στην οδό Γλάδστωνος την Παρασκευή

omonia_arthro
Στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωελίου της οδού Γλάδστωνος μετά το θάνατο του επίδοξου ληστή του προχώρησε η αστυνομία το Σάββατο.

Ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για τα αδικήματα της επκίνδυνης σωματικής βλάβης (πλημμέλημα) και της θανατηφόρας βλάβης (κακούργημα, όταν η βλάβη έχει επακόλουθο το θάνατο. Οι αστυνομικοί, μάλιστα, αναζητούν και τον δεύτερο άνδρα που φαίνεται στο βίντεο να κλωτσάει τον επίδοξο ληστή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι παραμένει ανοιχτό - μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης του ιατροδικαστή για τις συνθήκες θάνατου του επίδοξου ληστή - το ενδεχόμενο αλλαγής του κατηγορητηρίου.

Στη συνέχεια ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, στις 10:30. Μέχρι τότε ο κοσμηματοπώλης θα παραμείνει κρατούμενος στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αττικής στην Κυψέλη.

Δήλωση δικηγόρου κοσμηματοπώλη

Κλείσιμο
Κοσμηματοπώλης δικαστήρια

Οι αστυνομικοί είχαν βάλει από την πρώτη στιγμή στο «μικροσκόπιο» το σοκαριστικό βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το protothema.gr από όσα συνέβησαν στην Ομόνοια την Παρασκευή.

Η παρέμβαση του εισαγγελέα ήταν αναμενόμενη μετά τις «σκληρές» σκηνές που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας και στις οποίες φαίνονται δύο άτομα να κλωτσούν τον άντρα. ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει πέρασε μέσα απο τη τζαμαρία και τραυματίστηκε απο τα σπασμένα τζάμια πριν να αφήσει, λίγα λεπτά αργότερα, την τελευταία του πνοή στο πεζοδρόμιο έξω απο το κοσμηματοπωλείο.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:


Βίντεο - σοκ από την απόπειρα ληστείας στην Ομόνοια με νεκρό τον δράστη


crime1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης