Κι άλλος 13χρονος ληστής συνελήφθη στην Πάτρα

Κι άλλος 13χρονος ληστής συνελήφθη στην Πάτρα

Οι «άγουροι» δράστες σταμάτησαν στο δρόμο έναν άλλο ανήλικο που επέστρεφε πεζός στο σπίτι του, τον ακινητοποίησαν χτυπώντας τον με γροθιές και του άρπαξαν ένα μικρό χρηματικό ποσό

peripoliko-genik01
Όργιο παιδικής εγκληματικότητας επικρατεί στην Πάτρα, όπως προκύπτει από το δεύτερο κρούσμα ληστείας με δράστες ανήλικα αγόρια μέσα σε ένα 24ωρο! Και για αυτό, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένα αγόρι ηλικίας μόλις 13 χρόνων, ενώ αναζητείται ένας ακόμη ανήλικος.

Οι «άγουροι» δράστες σταμάτησαν στο δρόμο έναν άλλο ανήλικο που επέστρεφε πεζός στο σπίτι του, τον ακινητοποίησαν χτυπώντας τον με γροθιές και του άρπαξαν ένα μικρό χρηματικό ποσό και ένα φορητό ηχείο που είχε μαζί του. Όμως, ο 13χρονος εντοπίστηκε, συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε το κλεμμένο ηχείο. Ο λιλιπούτειος ληστής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών μαζί με τους γονείς του, που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, είχε συλληφθεί άλλος ένας 13χρονος που, μαζί με έναν συνεργό του ο οποίος αναζητείται, είχαν χτυπήσει το βράδυ της Τετάρτης δυο ανήλικα αγόρια και τα είχαν ληστέψει. Ο ανήλικος δράστης ήταν μεταξύ αυτών που προσήχθησαν από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και αναγνωρίστηκε από τα θύματά του. Οι έρευνες για την ταυτοποίηση του συνεργού του συνεχίζονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης