Εξωλέμβιες μηχανές στόχος διαρρηκτών στον Μύτικα

Εξωλέμβιες μηχανές στόχος διαρρηκτών στον Μύτικα

Οι αστυνομικοί που ερευνούν τις κλοπές, εκτιμούν ότι οι δράστες είναι μέλη συμμοριών που έχουν ιδιαίτερη «αδυναμία» στις εξωλέμβιες μηχανές σκαφών, τις οποίες μεταπωλούν κυρίως στη Ρουμανία

as_01
Μόλις έφυγαν οι παραθεριστές από τα εξοχικά τους στο Μύτικα της Αιτωλοακαρνανίας, εμφανίστηκαν οι... διαρρήκτες! Οι ιδιοκτήτες των σπιτιών που επέστρεψαν για το Σαββατοκύριακο, ανακάλυψαν ότι είχαν δεχθεί «επισκέψεις» κατά την διάρκεια της απουσίας τους.

Τα περισσότερα κρούσματα είχαν καταγραφεί στην περιοχή κοντά στο παραθαλάσσιο χωριό «Παλιόβαρκα», στη δυτική πλευρά της Αιτωλοακαρνανίας, σε σπίτια που ήταν κλειστά τις τελευταίες μέρες. Οι αστυνομικοί που ερευνούν τις κλοπές, εκτιμούν ότι οι δράστες είναι μέλη συμμοριών που έχουν ιδιαίτερη «αδυναμία» στις εξωλέμβιες μηχανές σκαφών, τις οποίες μεταπωλούν κυρίως στη Ρουμανία.

*** Σαρώνουν οι ζωοκλέφτες στην Δυτική Ελλάδα. Ένα ακόμα κρούσμα ζωοκλοπής καταγράφηκε στην περιοχή Άγιος Γεώργιος του Μεσολογγίου, όπου άγνωστοι τρύπωσαν σε ένα περιφραγμένο αγροτεμάχιο και άρπαξαν από μέσα δέκα πρόβατα. Ο ιδιοκτήτης του κοπαδιού ενημέρωσε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Μεσολογγίου, οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων και ερευνούν για να εντοπίσουν τους δράστες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης