Λαμία: Έψαχναν επί δυο χρόνια φυγόποινο διαρρήκτη

Λαμία: Έψαχναν επί δυο χρόνια φυγόποινο διαρρήκτη

Εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος, ώσπου τον εντόπισαν στη Λαμία οι άντρες της Ομάδας ΔΙΑΣ

astynomia
Τον δρόμο για την φυλακή έδειξε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λαμίας σε έναν 30χρονο αλλοδαπό, ο οποίος αναζητούνταν εδώ και δυο χρόνια μετά την καταδίκη του για διακεκριμένες κλοπές, αλλά εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος ώσπου τον εντόπισαν στη Λαμία οι άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Ο έλεγχος στοιχείων που έκαναν οι αστυνομικοί στο νεαρό ύποπτο, έδειξε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών η οποία είχε εκδοθεί στις 12 Δεκεμβρίου του 2016 και του είχε επιβάλει ποινή κάθειρξης έξι ετών. Μετά την σύλληψή του, ο 30χρονος φυγόποινος μετήχθη σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή.

*** Με οργανωμένη επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου συνελήφθη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης της Κακαβιάς ένας 36χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν μια καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών με την οποία διατάσσεται η σύλληψη και η κράτησή του για ληστεία κατά συναυτουργία και άλλη μια του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για πλαστογραφία με ποινή φυλάκισης ενός έτους.

*** Δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για κλοπές με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και δύο μηνών εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 40χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Καρδίτσα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

*** Στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 30χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Α’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου Κρήτης για χρήση πλαστού εγγράφου και απόπειρα ψευδούς βεβαίωσης, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης