Σε αντιπαράθεση εργαζόμενοι και διοίκηση στο νοσοκομείο Κιλκίς

kilis-nosokomio

Καταγγελίες του σωματείου εργαζομένων για καταστρατήγηση συνδικαλιστικών δικαιωμάτων 

Καταστρατήγηση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και ελευθεριών στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων, μετά την απόφαση της διοίκησης να μετεγκατασταθεί το φαρμακείο του νοσηλευτικού ιδρύματος στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων όπου στεγάζεται και το Σωματείο Εργαζομένων.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, η Τεχνική Υπηρεσία του νοσοκομείου υπέβαλλε τρεις κοστολογημένες προτάσεις για τη μετεγκατάσταση του φαρμακείου, βάσει αναλυτικής αξιολόγησης σχετικά με το κόστος της απαιτούμενης δαπάνης, το είδος των εργασιών για τη διαμόρφωση του χώρου και την εν γένει κάλυψη ή μη των τιθέμενων προδιαγραφών. Ωστόσο, ο διοικητής τις απέρριψε εισηγούμενος, και μάλιστα προφορικά, τη μετεγκατάσταση του φαρμακείου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του νοσοκομείου, όπου στεγάζεται το Σωματείο.

Το Σωματείο απέστειλε εξώδικο και ζητεί από τον διοικητή να ανακαλέσει τη σχετική απόφαση. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων επικαλούνται πως δεν υπάρχει άλλος χώρος που να εξυπηρετεί τις ανάγκες του Σωματείου καθώς και ότι η η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων δεν πληροί τις τεχνικές προδιαγραφές για τη μετεγκατάσταση του φαρμακείου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

foto-ministrise

Το αλβανικό υπουργείο Εξωτερικών καλεί την Ελλάδα να δει αντικειμενικά την πραγματικότητα, υποστηρίζει ότι αποτελεί πράδειγμα προς μίμηση ως προς τη συνύπαρξη με τη μειονότητα και καλεί όσους «νομίζουν ότι θίγονται» να προσφύγουν στα αρμόδια ευρωπαϊκά δικαστήρια

lempidakhs3-1-1024x576

Επέλεξε να χαιρετίσει διά χειραψίας κάποιους από τους απαγωγείς του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης εκπλήσσοντας τους δικαστές και το ακροατήριο - «Η δικαιοσύνη είναι η ασπίδα της κοινωνίας» είπε ο επιχειρηματίας που έζησε 186 ομηρίας, διάστημα στο οποίο άλλαξε ρούχα μόλις τρεις φορές

3