Σε αντιπαράθεση εργαζόμενοι και διοίκηση στο νοσοκομείο Κιλκίς

Σε αντιπαράθεση εργαζόμενοι και διοίκηση στο νοσοκομείο Κιλκίς

Καταγγελίες του σωματείου εργαζομένων για καταστρατήγηση συνδικαλιστικών δικαιωμάτων 

kilis-nosokomio
Καταστρατήγηση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και ελευθεριών στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων, μετά την απόφαση της διοίκησης να μετεγκατασταθεί το φαρμακείο του νοσηλευτικού ιδρύματος στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων όπου στεγάζεται και το Σωματείο Εργαζομένων.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, η Τεχνική Υπηρεσία του νοσοκομείου υπέβαλλε τρεις κοστολογημένες προτάσεις για τη μετεγκατάσταση του φαρμακείου, βάσει αναλυτικής αξιολόγησης σχετικά με το κόστος της απαιτούμενης δαπάνης, το είδος των εργασιών για τη διαμόρφωση του χώρου και την εν γένει κάλυψη ή μη των τιθέμενων προδιαγραφών. Ωστόσο, ο διοικητής τις απέρριψε εισηγούμενος, και μάλιστα προφορικά, τη μετεγκατάσταση του φαρμακείου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του νοσοκομείου, όπου στεγάζεται το Σωματείο.

Το Σωματείο απέστειλε εξώδικο και ζητεί από τον διοικητή να ανακαλέσει τη σχετική απόφαση. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων επικαλούνται πως δεν υπάρχει άλλος χώρος που να εξυπηρετεί τις ανάγκες του Σωματείου καθώς και ότι η η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων δεν πληροί τις τεχνικές προδιαγραφές για τη μετεγκατάσταση του φαρμακείου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης