Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στην Κύπρο για τις αυξημένες ροές μεταναστών

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στην Κύπρο για τις αυξημένες ροές μεταναστών

Ο Έλληνας επίτροπος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και θα λάβει μέρος σε σύσκεψη για τα θέματα μετανάστευσης στην οποία θα συμμετέχουν οι υπουργοί εσωτερικών, εξωτερικών και δημόσιας τάξης

Avramopoulos
Επίσκεψη εργασίας στη Λευκωσία πραγματοποιεί ο Έλληνας Επίτροπος για θέματα Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, προκειμένου να εξετάσει με την κυπριακή πολιτική ηγεσία τρόπους αντιμετώπισης των αυξημένων ροών μεταναστών από τη Συρία που φθάνουν στο νησί μέσω Τουρκίας.

Ο Δημητρης Αβραμόπουλος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και θα λάβει μέρος σε σύσκεψη για τα θέματα μετανάστευσης στην οποία θα συμμετέχουν οι υπουργοί εσωτερικών, εξωτερικών και δημόσιας τάξης.

Το μεταναστευτικό θα συζητηθεί και σε συνάντηση που θα έχει στα τέλη Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης με την Φεντερίκα Μογκερίνι.

Την περασμένη Πέμπτη ο Δ. Αβραμόπουλος είχε ανακοινώσει σημαντική ενίσχυση της πολιτικής εντολής της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Προστασίας των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ, με μεγαλύτερες δυνατότητες, μέσα και κονδύλια, επαναλαμβάνοντας την υπόσχεση του Προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, για 10.000 συνοριοφύλακες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης