Σοκ στη Λαμία: Κρατούσε αιχμάλωτη Γαλλίδα που αναζητούσε η Interpol - Γνωρίστηκαν μέσω Facebook

Σοκ στη Λαμία: Κρατούσε αιχμάλωτη Γαλλίδα που αναζητούσε η Interpol - Γνωρίστηκαν μέσω Facebook

Ο δράστης έκανε το λάθος να αφήσει ανοιχτό το κινητό της γυναίκας, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί το στίγμα του τηλεφώνου και να οργανωθεί επιχείρηση για την απελευθέρωσή της το πρωί του Σαββάτου στο ισόγειο διαμέρισμα του 34χρονου

astinomia_1
Μια απίστευτη υπόθεση ομηρίας αποκαλύφθηκε σε μια πολυκατοικία στο κέντρο της Λαμίας, όπου έκαναν έφοδο οι άνδρες της Ασφάλειας μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν από την Interpol ότι ένας 34χρονος Έλληνας κρατούσε φυλακισμένη μια 40χρονη Γαλλίδα!

Ο δράστης έκανε το λάθος να αφήσει ανοιχτό το κινητό της γυναίκας, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί το στίγμα του κινητού και να οργανωθεί επιχείρηση για την απελευθέρωσή της το πρωί του Σαββάτου στο ισόγειο διαμέρισμα του 34χρονου. Η άτυχη Γαλλίδα βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη, μέσα σε ένα δωμάτιο στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 34χρονο που είναι εθνοφρουρός, αλλά και την 24χρονη Ελληνίδα με την οποία συζεί, η οποία γνώριζε ότι η Γαλλίδα ήταν φυλακισμένη αλλά φαίνεται πως φοβόταν να μιλήσει στις αρχές.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο δράστης και η 40χρονη είχαν γνωριστεί πριν από τρία χρόνια μέσω Facebook και η Γαλλίδα είχε έρθει στην Ελλάδα, όπου συνδέθηκαν ερωτικά. Όμως, η σχέση τους διακόπηκε. Τις τελευταίες ημέρες, επικοινώνησαν ξανά και η Γαλλίδα πείστηκε να έρθει στην Λαμία για να τον συναντήσει, πράγμα που έγινε την περασμένη Τετάρτη.

Όμως, φαίνεται πως η 40χρονη αρνήθηκε να επανασυνδεθούν, γνωρίζοντας ότι ο πρώην φίλος της συζούσε με άλλη γυναίκα. Τότε, ο 34χρονος την έδεσε και την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο φιμωμένη. Όμως, το κινητό της πρόδωσε πού βρισκόταν και οδήγησε στα ίχνη της τις αρχές, που είχαν ενημερωθεί από τον πατέρα της ότι δεν έδινε σημεία ζωής και γνώριζε ότι είχε έρθει στην Ελλάδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης