Οινόφυτα: Καταδίωξη διαρρηκτών που ανατίναξαν δυο ΑΤΜ

Οινόφυτα: Καταδίωξη διαρρηκτών που ανατίναξαν δυο ΑΤΜ

Τα ΑΤΜ ανατινάχθηκαν ταυτόχρονα λίγο πριν από τις 3.30΄ τα ξημερώματα, αλλά οι δράστες δεν κατάφεραν να αρπάξουν τις κασετίνες με τα χρήματα

astinomia
Για πολλοστή φορά χτύπησε στα Οινόφυτα η σπείρα που ανατινάζει ΑΤΜ με την μέθοδο της παροχέτευσης μίγματος αερίου, γνωστή και ως Plofkraak, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Μάλιστα, η επίθεση ήταν διπλή, καθώς είχαν στόχο δυο μηχανήματα αυτόματης ανάληψης της  Eurobank.

Τα ΑΤΜ ανατινάχθηκαν ταυτόχρονα λίγο πριν από τις 3.30΄ τα ξημερώματα, αλλά οι δράστες δεν κατάφεραν να αρπάξουν τις κασετίνες με τα χρήματα. Κι αυτό, γιατί πολύ κοντά στην τράπεζα περιπολούσαν αστυνομικοί του τμήματος Τανάγρας οι οποίοι έτρεξαν αμέσως στο σημείο και οι άγνωστοι κακοποιοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους.

Μπήκαν αμέσως σε ένα αυτοκίνητο που είχαν μαζί τους και τράπηκαν σε φυγή με μεγάλη ταχύτητα, με κατεύθυνση προς τον Αυλώνα. Το περιπολικό τους καταδίωξε, όμως οι δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν και οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται. Μάλιστα, τους έχουν καταγράψει οι κάμερες της τράπεζας, ενώ τα πρόσωπά τους δεν ήταν καλυμμένα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης