Θεσσαλονίκη: Έκρυβε ένα κιλό χασίς... στην ταπετσαρία του αμαξιού του

Θεσσαλονίκη: Έκρυβε ένα κιλό χασίς... στην ταπετσαρία του αμαξιού του

Μετά από πολύωρη έρευνα στο εσωτερικό του, οι αστυνομικοί, ανακάλυψαν την κρύπτη στο εσωτερικό της ταπετσαρίας του οχήματος όπου βρίσκονταν κρυμμένες δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 22 γραμμαρίων

xasis01
Από τρεις υπηρεσίες Δίωξης Ναρκωτικών της Δυτικής, Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε η οργανωμένη επιχείρηση που τέθηκε σε εφαρμογή τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, για την σύλληψη ενός διακινητή ναρκωτικών!

Η πληροφορία και ο σχεδιασμός ανήκαν στην Δίωξη της Δράμας, αλλά οι αστυνομικοί χρειάστηκαν τη βοήθεια των συναδέλφων τους από τις αντίστοιχες υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης και της Κοζάνης για να εντοπίσουν τον 50χρονο Έλληνα ύποπτο και να ακινητοποιήσουν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Μετά από πολύωρη έρευνα στο εσωτερικό του, ανακάλυψαν την κρύπτη στο εσωτερικό της ταπετσαρίας του οχήματος όπου βρίσκονταν κρυμμένες δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 22 γραμμαρίων, που κατασχέθηκαν όπως και το αυτοκίνητο και ένα κινητό. Ο 50χρονος οδηγήθηκε σιδηροδέσμιος στον αρμόδιο εισαγγελέα που άσκησε δίωξη σε βάρος του για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης