Παράνομοι μετανάστες διακινούσαν χασίς στην Πάρο

Παράνομοι μετανάστες διακινούσαν χασίς στην Πάρο

Τόσο πάνω στους δυο μη νόμιμους μετανάστες όσο και στον χώρο διαμονής τους, βρέθηκαν 20 συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 194,9 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν μαζί με 625 ευρώ 

Paros-diakinisi-xasis
Όχι μόνο είχαν έρθει παράνομα στην Ελλάδα, αλλά έκαναν και dolce vita στην τουριστική Πάρο με τα κέρδη τους από την διακίνηση χασίς, δυο νεαροί αλλοδαποί στους οποίους έκαναν έλεγχο οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και τους φόρεσαν χειροπέδες.

Τόσο πάνω στους δυο μη νόμιμους μετανάστες όσο και στον χώρο διαμονής τους, βρέθηκαν 20 συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 194,9 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν μαζί με 625 ευρώ που είχαν ήδη βγάλει πουλώντας και άλλες ποσότητες. Οι δυο νεαροί παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και παράνομη είσοδο στην χώρα.

*** Τρεις Έλληνες ηλικίας 37, 31 και 39 χρόνων υποβλήθηκαν σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας στα Ιωάννινα και στην κατοχή τους βρέθηκαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 2,5 γραμμαρίων, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και τέσσερα ναρκωτικά χάπια. Και οι τρεις συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών.

*** Την ίδια κατηγορία απήγγειλε ο εισαγγελέας σε ένα ζευγάρι Ελλήνων, έναν 45χρονο και μία 33χρονη, οι οποίοι συνελήφθησαν στην παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων– Αθηνών από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., όταν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν ηρωίνη βάρους 0,9 γραμμαρίου, υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης, ένα ναρκωτικό χάπι και μια ζυγαριά ακριβείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης