Φρίκη στο Ζεφύρι: Βίασαν άγρια νεαρή γυναίκα και την πέταξαν μισοπεθαμένη στο δρόμο

Φρίκη στο Ζεφύρι: Βίασαν άγρια νεαρή γυναίκα και την πέταξαν μισοπεθαμένη στο δρόμο

Νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο Κρατικό Νικαίας - Πιθανότατα πρόκειται για αλλοδαπή, ηλικίας 20-30 ετών - Οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή

viasmos_main01
Μια ανατριχιαστική υπόθεση με θύμα μια νεαρή γυναίκα που νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο ερευνά με μυστικότητα η Ασφάλεια Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα εντοπίστηκε στην άκρη του δρόμου σε ημιθανή κατάσταση στο Ζεφύρι πριν δύο ημέρες χωρίς να φέρει πάνω της στοιχεία ή να είναι σε θέση να μιλήσει.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ μετεφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Νέας Ιωνίας και στη συνέχεια στο Κρατικό της Νικαίας όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή. Μάλιστα, την γυναίκα εξέτασε ιατροδικαστής ο οποίος και πιστοποίησε πως είχε βιαστεί (φύσει και παρά φύσει).

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν σε πρώτη φάση να διαπιστώσουν τα στοιχεία της γυναίκας προκειμένου να εντοπίσουν συγγενείς της ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανότατα αλλοδαπή 20 – 30 χρόνων.
Σύμφωνα με νεώτερα στοιχεία, η γυναίκα εντοπίσθηκε περίπου τα μεσάνυχτα της 12ης Σεπτεμβρίου και διακομίσθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αγία Όλγα και από εκεί, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της στο Κρατικό της Νίκαιας όπου υπήρχε κρεβάτι στην Εντατική.  Η αστυνομία έκανε έλγχο στα αποτυπώματά της, αλλά δεν έχει σημανθεί και έτσι δεν κατάφερε να φτάσει στην ταυτότητά της. Παράλληλα, δεν έχει γίνει δήλωση εξαφάνισης για γυναίκα με τα χαρακτηριστικά της.  Επιπλέον, οι αστυνομικοί πήραν δείγματα DNA που εντόπισαν στα νύχια της, προκειμένου να αποκτήσει στοιχεία για την ταυτότητα του ή των βιαστών της, ενώ αναζητά υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή που βρέθηκε. Ομως, όπως εκτιμάται, αλλού βιάστηκε και οι δράστες την «πέταξαν» εκεί που βρέθηκε, με τη ζωή της να κρέμεται από μια κλωστή. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης