Ροδόπη: Έκλεβε κυψέλες και είχε όπλα, κλοπιμαία και λαθραίο καπνό

Ροδόπη: Έκλεβε κυψέλες και είχε όπλα, κλοπιμαία και λαθραίο καπνό

Πολυδιάστατη δραστηριότητα στην παρανομία είχε αναπτύξει ο 49χρονος Έλληνας

Komotini-kypseles-opla
Πολυδιάστατη δραστηριότητα είχε αναπτύξει ένας 49χρονος Έλληνας, που είχε κλέψει τις κυψέλες μελισσοκόμων από διάφορες περιοχές της Ροδόπης, αλλά στην κατοχή του βρέθηκαν παράνομα όπλα, τσιγάρα που γέμιζε ο ίδιος με λαθραίο καπνό και ηλεκτρικά εργαλεία που θεωρούνται κλεμμένα.

Μετά από πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έφτασαν σε μια πρόχειρη μεταλλική κατασκευή που είχε στήσει ο 49χρονος σε αγροτική περιοχή της Κομοτηνής, την ερεύνησαν και βρήκαν μέσα δέκα κυψέλες με τα σμήνη μελισσών, τις οποίες είχε κλέψει από το Μάιο ως τον Αύγουστο. Στον ίδιο χώρο κατασχέθηκαν δυο στολές μελισσοκόμου, ένα ζευγάρι γάντια, δυο εργαλεία μελισσοκομίας και 67 καρτελάκια με αριθμούς μητρώων.

Εκπλήξεις έκρυβε και το σπίτι του δράστη, όπου κατασχέθηκαν μια συσκευασία με καπνό βάρους 90 γραμμαρίων, 16 γεμισμένα τσιγάρα, 114 άδειοι τσιγαροσωλήνες, μια συσκευή παρασκευής τσιγάρων και μια ζυγαριά, καθώς και δυο κυνηγετικά όπλα χωρίς άδεια με 44 φυσίγγια, ένα μαχαίρι μήκους 30 εκατοστών και ένα ξύλινο ρόπαλο.

Ακόμη, βρέθηκαν μια βενζινοκίνητη γεννήτρια και τρία αλυσοπρίονα των οποίων η προέλευση ερευνάται και κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο του δράστη, που οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης κατηγορούμενος για ζωοκλοπή, παράβαση του νόμου περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης