Η ΔΕΗ προσλαμβάνει 225 εποχικούς υπαλλήλους

dei-ypalllilos-new

Αιτήσεις θα υποβάλονται μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου

Στη πρόσληψη 225 εποχικών υπαλλήλων θα προχωρήσει η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας.

Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου.

Διαβάσετε την κατανομή των θέσεων στο dimosio.gr

ΣΧΟΛΙΑ (5)

123

Οσο πλησιάζουμε σε εκλογές τόσο θα αυξάνονται οι προσλήψεις ψηφοφόρων και τα συριζορουσφέτια

Ilias

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα παντού παιρνουν!!ΔΕΗ, δημοι, δημόσιο, ΟΤΕ, παντού!!χα χαχαχα α αχαχαχαχαχ! ¡¡Πιστεύουν οι άνθρωποι στο κράτος, στις επενδύσεις του δημοσίου!!!! Ε ρε γαμηση που θέλουν και θα τους αρέσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παύλος Δ.

Υπάρχουν ανάγκες φιλαράκο σε όλο τον δημόσιο τομέα. Έχουν συνταξιοδοτηθεί από το 2009 περίπου 300.000 Δ.Υ και δεν έχει προσληφθεί ούτε ένας. Η μάλλον προσλαμβάνονται με την αναλογία 1:10 δηλαδή 10 αποχωρούν και ένας προσλαμβάνεται. Προσπαθούν με τρίμηνα, εξάμηνα και οκτάμηνα να καλύψουν τις πιο άμεσες ανάγκες (καθαριότητα, οδηγοί ασθενοφόρων, αναπληρωτές καθηγητές κτλ). Για μαζικούς διορισμούς στο δημόσιο να ρωτήσεις τον κ. πρόεδρο της Δημοκρατίας που μονιμοποίησε δεκάδες χιλιάδες συμβασιούχους όταν ήταν υπουργός στην Κυβέρνηση Καραμανλή και στον κ. Καραμανλή που άφησε ανεξέλεγκτους τους υπουργούς του να διορίζουν κατά το δοκούν όσους θέλουν. Στα 5,5 χρόνια του Καραμανλή που χάθηκε η μπάλα σε όλους τους τομείς και διορίστηκαν στο δημόσιο 250.000 Δ.Υ να αναζητήσεις τις ευθύνες φιλαράκο. Δεν θα μας κάνετε το άσπρο μαύρο. Αντε γιατί αρκετά με τις ανοησίες σας και την ασχετοσύνη σας.

Ρε, μπουμπη,

Αφού διορίστηκαν τόσοι υπεράριθμοι το 2007-8, τότε δεν χρειάζεται ούτε μια προσληψη στη ΔΕΗ, ούτε στα σχολεία ή νοσοκομεία. Αλήθεια αυτοί οι υπάλληλοι θα εργάζονται και σ/β ωστε παίρνουν υπερωρίες ή το κανου μόνον οι συνδικαλιστές της αριστερας ?????🐑

Totenkopf

Αυτες οι προσλήψεις τις Δεη είναι τα λεγόμενα οκτάμηνα και γινονται εδώ και χρόνια στα οποία ισχύει η εντοπιότητα και προσλαμβάνονται πάντα οι ίδιοι από τα χωριά πέριξ των εργοστασίων,οι παπούδες των οποίων αφού πήραν παχυλές αποζημιώσεις κάποτε για τα χωράφια τους,δούλεψαν στη Δεη,μετά δούλεψαν τα παιδιά τους και τωρα δουλευουν τα εγγόνια τους,δηλαδή οικογενειακή επιχείρηση.Οσον αφορά τον λοιπό δημοσιο τομέα θα πρέπει να γίνουν άμεσα μετατάξεις γιατί υπάρχουν υπηρεσίες που είναι υπερστελεχωμένες και ξύνονται και υπηρεσίες υποστελεχωμένες στις οποίες δεν εξυπηρετειται ο πολιτης.Οποιος δεν θέλει κλωτσιά και σπίτι του όπως θα γινόταν σε οποιαδήποτε επιχειρηση ιδιωτικου τομέα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mar4

«Η κυβέρνηση, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα άλυτα προβλήματα που έχει συσσωρεύσει, σπιλώνει την φήμη κάποιων εκ των επιφανέστερων Ελλήνων, με διαρκή και πολύπλευρη προσφορά στην ελληνική κοινωνία» είπε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός