Νέοι πρεσβευτές της Τουρκίας σε Αθήνα και Ψευδοκράτος

emb_09

Στην Αθήνα διορίστηκε ο Υπεύθυνος του Τμήματος Κυπριακού Πρέσβης Μπουράκ Οζούγκεργκιν - Στα κατεχόμενα διορίστηκε «πρέσβης» ο Μουράτ Μπαστζερί

Η Άγκυρα διόρισε σήμερα νέους πρέσβεις στην Αθήνα, το Λονδίνο, τη Μόσχα, την ΕΕ, ενώ διόρισε και νέο «πρέσβη» στο ψευδοκράτος.

Στην Αθήνα διορίστηκε ο Υπεύθυνος του Τμήματος Κυπριακού Πρέσβης Μπουράκ Οζούγκεργκιν. Στα κατεχόμενα διορίστηκε «πρέσβης» ο Μουράτ Μπαστζερί. Στο Λονδίνο ο υφυπουργός του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών Ουμίτ Γιαλτσίν.

Ως μόνιμος αντιπρόσωπος στην ΕΕ διορίστηκε ο Πρέσβης Μεχμέτ Κεμάλ Μποζάι.

Στη Μόσχα διορίστηκε ο Μεχμέτ Σαμσάρ. Στη Μαδρίτη ο Τζιχάτ Εργκινάι, στην Πράγα ο Μουσταφά Πουλάτ, στη Βιέννη ο Ουμίτ Γιαρντίμ, στη Βραζιλία ο Μουράτ Ατές, στην Αυστραλία ο Κορχάν Καρακότζ Τζανμπέρα, στο Βουκουρέστι ο Φουσούν Αραμάζ. Ως μόνιμος αντιπρόσωπος στο ΝΑΤΟ διορίστηκε ο Μπασάτ Οζτούρκ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

GAVROGLOU-768x512

Ενημέρωση ζητά η Νίκη Κεραμέως από τον υπουργό Παιδείας - Η τομεάρχης της ΝΔ κατέθεσε στη Βουλή την επιστολή του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ενώσεων Κλασικών Σπουδών για την απόφαση αντικατάστασης της διδασκαλίας των Λατινικών από την Κοινωνιολογία»