Λιβαδειά: Στη φυλακή φυγόποινος για απάτες που έπιασε η Τροχαία

Λιβαδειά: Στη φυλακή φυγόποινος για απάτες που έπιασε η Τροχαία

Κατά τον έλεγχο στοιχείων που έκαναν οι αστυνομικοί στον 51χρονο Έλληνα οδηγό τον οποίο σταμάτησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στο Δήλεσι Βοιωτίας, έδειξε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών 

syllipzi

Ένας τυχαίος έλεγχος που έγινε δειγματοληπτικά από τους αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Τροχαίας Λιβαδειάς, οδήγησε στην σύλληψη ενός απατεώνα που είχε καταδικαστεί τελεσίδικα.


Κατά τον έλεγχο στοιχείων που έκαναν οι αστυνομικοί στον 51χρονο Έλληνα οδηγό τον οποίο σταμάτησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στο Δήλεσι Βοιωτίας, έδειξε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών για το αδίκημα της απάτης με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών.

Ο φυγόποινος προσήχθη από την Ο.Ε.Π.Τ.Α. στο αστυνομικό τμήμα Τανάγρας και από εκεί παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς, ο οποίος έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα όπου θα εκτίσει την ποινή του.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης