Κορινθία: Είχαν ναρκωτικά για κάθε γούστο στο Ι.Χ. τους

Κορινθία: Είχαν ναρκωτικά για κάθε γούστο στο Ι.Χ. τους

Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια Κορίνθου που διενεργεί προανάκριση

xeiropedes-neos
Σε κινητό σούπερ μάρκετ… ναρκωτικών είχαν μετατρέψει το αυτοκίνητό τους δύο νεαροί αλλοδαποί οι οποίοι εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, καθώς είχαν μέσα ποσότητες ουσιών που κάλυπταν πολλές απαιτήσεις!

Κατά την έρευνα που έγινε στο όχημα στο οποίο επέβαιναν ένας 29χρονος και ένας 31χρονος, βρέθηκαν μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης (το γνωστό πλέον shisha), 15 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, υγρή μεθαδόνη βάρους 70 γραμμαρίων και τριάμισι ναρκωτικά χάπια. Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια Κορίνθου που διενεργεί προανάκριση.

Τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,50 μέτρου καλλιεργούσε στο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου ένας 25χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Κατά την έρευνα που έγινε στην κατοικία του, κατασχέθηκαν ακόμη μία συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης και δύο τρίφτες. Ο νεαρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης