Ηλεία: Μάντρωσε 25 σκυλιά χωρίς να τα φροντίζει

skilakia

Κανένας από τους σκύλους δεν είχε εξεταστεί από κτηνίατρο, ούτε είχε εμβολιαστεί

Σε επικίνδυνη εστία μόλυνσης είχε μετατρέψει την αυλή της κατοικίας του σε ένα χωριό της Ηλείας ένας 58χρονος, ο οποίος είχε συγκεντρώσει όχι ένα ή δυο, αλλά συνολικά… 25 σκυλιά χωρίς όμως να καθαρίζει ποτέ τον χώρο όπου τα μάντρωσε!

Μετά από καταγγελίες συγχωριανών του στην κοινότητα Καπελέτο της Βουπρασίας, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έκαναν έλεγχο και διαπίστωσαν ότι ο χώρος φιλοξενίας ήταν γεμάτος με διάσπαρτα απορρίμματα, ενώ κανένας από τους σκύλους δεν είχε εξεταστεί από κτηνίατρο, ούτε είχε εμβολιαστεί.

Μετά από αυτά, ο 58χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας και δεν αντιμετωπίζει μόνο ποινικές ευθύνες, αλλά και βαρύ χρηματικό διοικητικό πρόστιμο για την παράβαση των κανόνων ευζωίας των σκύλων, η τύχη των οποίων θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Έρχεται η σειρά σου γείτονα!

Έρχεται η σειρά σου γείτονα!

Γείτονας

Για να σε δω!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

paidia

Εξετάστηκαν από επταμελή πολυθεματική ομάδα ειδικών γιατρών όλες οι ενδεδειγμένες κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις έδειξαν ότι δεν διατρέχουν κίνδυνο - Ο 35χρονος απαγωγέας φέρεται να είχε ναρκώσει τα παιδιά