Ληστής, απαγωγέας και ζωοκλέφτης συνελήφθη στη Φλώρινα

Ληστής, απαγωγέας και ζωοκλέφτης συνελήφθη στη Φλώρινα

Ο 34χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας, η οποία διέταξε να μεταχθεί στην Κατερίνη για να απολογηθεί για τα αδικήματα που κατηγορείται

florina_at
«Μπουμπούκι» ήταν ένας 34χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη στην Φλώρινα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Κατερίνης για ληστεία, αρπαγή και ζωοκλοπή!

Σαν να μην ήταν αρκετά αυτά, εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση του Β’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ο 34χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας, η οποία διέταξε να μεταχθεί στην Κατερίνη για να απολογηθεί για τα αδικήματα που κατηγορείται.

*** Στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου άλλος ένας 39χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Καστοριάς για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.. Ο 39χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

*** Εντάλματα σύλληψης για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών είχαν εκδοθεί από τις ανακριτικές αρχές του Βόλου και της Καρδίτσας σε βάρος δυο Ελλήνων ηλικίας 31 και 32 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν στις δυο πόλεις από αστυνομικούς των τοπικών τμημάτων Ασφάλειας και κρατούνται ώσπου να απολογηθούν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης