Ένταση με τον Ψινάκη στην «αυτοψία» των τεσσάρων υπουργών για τα έργα στο Μάτι

Ένταση με τον Ψινάκη στην «αυτοψία» των τεσσάρων υπουργών για τα έργα στο Μάτι

Στα καμένα μετέβησαν απόψε Φλαμπουράρης, Σπίρτζης, Φωτίου και Πετρόπουλος

ypourgoi_mati_skai
Τέσσερις υπουργοί της κυβέρνησης με συντονιστή τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη μετέβησαν απόψε στο Μάτι προκειμένου να ενημερώσουν τους κατοίκους της περιοχής για την πορεία των έργων αποκατάστασης όπως επίσης και τα αντιπλημμυρικά έργα που πρέπει να γίνουν μετά τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.  
Στο Μάτι βρέθηκε επίσης ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου ο υφυπουργός Εργασίας Ττάσος Πετρόπουλος
και οι δήμαρχοι Ραφήνας και Μαραθώνα, κ.κ. Μπουρνούς και Ψινάκης.

Μίλησαν για τα επιδόματα που έχουν δοθεί όπως και για τις διπλές συντάξεις. Οσον αφορά την ατμοσφαιρική ρύπανση ο διευθυντής του Δημόκριτου κ. Νούνεσης ανέφερε ότι οι μετρήσεις μέχρι σήμερα δείχνουν ότι η ρύπανση ειναι χαμηλή και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Για το νερό ανέφεραν πως ακόμα γίνονται αναλύσεις. Όλα τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν και θα είναι στη διάθεση όλων. Πάντως τα πρώτα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη ραδιενέργεια.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης σύμφωνα με το ρεπορταζ του ΣΚΑΙ οι κάτοικοι της περιοχής αποδοκίμασαν τον Ηλία Ψινάκη επειδή προχωρούν με αργούς ρυθμούς από τον Δήμο Μαραθώνα οι διαδικασίες αλλαγής των καμένων λαμπτήρων στους δρόμους. Επίσης οι κάτοικοι εξέφρασαν και τη διαφωνία τους με τις διαδικασίες που είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν για την απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ:

Υπουργοί και δήμαρχοι συζητούν με πολίτες στο Μάτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης