Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά στην Καλαμάτα

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά στην Καλαμάτα

Στα «πράσα» πιάστηκαν  δυο νεαροί Έλληνες στην Καλαμάτα, οι οποίοι προσπάθησαν να προμηθευτούν χασίς - Συνελήφθησαν και άλλοι δύο  για κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών

Kalamata-xasis
Πρωί - πρωί πήγαν να προμηθευτούν σημαντική ποσότητα χασίς δυο νεαροί Έλληνες στην Καλαμάτα, αλλά η πρόθεσή τους είχε γνωστοποιηθεί στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που οργάνωσαν επιχείρηση για να τους συλλάβουν μαζί με τον πωλητή.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 25χρονος και ο 27χρονος, το ερεύνησαν και βρήκαν μέσα μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 500 γραμμαρίων που, όπως παραδέχθηκαν, είχαν αγοράσει από έναν 29χρονο ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του προμηθευτή, όπου βρέθηκαν και άλλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους ενός κιλού και 595,4 γραμμαρίων και μία ζυγαριά, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με 300 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση του χασίς. Στο σπίτι συνελήφθη και ένας 21χρονος που είχε πάνω του ένα τσιγαριλίκι και παραπέμφθηκαν και οι τέσσερις στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης