Τρεις αλλοδαποί συνέχισαν στη Σάμο τις κλοπές μετά τη Θεσσαλονίκη!

Τρεις αλλοδαποί συνέχισαν στη Σάμο τις κλοπές μετά τη Θεσσαλονίκη!

Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν για να αποδοθούν στους δικαιούχους, ενώ εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες κλοπές

sillipseis10-flynews
Σε απανωτές κλοπές είχαν επιδοθεί το τελευταίο τριήμερο στην περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο τρεις νεαροί αλλοδαποί, οι οποίοι συνελήφθησαν από άνδρες της Ασφαλείας και διαπιστώθηκε ότι συνέχιζαν την παράνομη δράση που είχαν ξεκινήσει στην Θεσσαλονίκη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες ηλικίας 18, 24 και 26 χρόνων είχαν κλέψει στο Καρλόβασι τρία ποδήλατα, ένα κινητό και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους. Μαζί με αυτά, όμως, βρέθηκε ένα ακόμη κινητό το οποίο, όπως προέκυψε είχε κλαπεί από μια 44χρονη Ελληνίδα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης πριν από δυο μήνες!

Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν για να αποδοθούν στους δικαιούχους, ενώ εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες κλοπές. Οι τρεις αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου και κρατούνται ώσπου να ολοκληρωθεί η προανάκριση και να απολογηθούν στον ανακριτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης