Μυστήριο με σορό άνδρα ανοιχτά του Σουνίου

limeniko_1

Αγνώστων λοιπών στοιχείων

Tη σορό ενός άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ανέσυρε το πρωί το λιμενικό, από τη θαλάσσια περιοχή της νησίδας Αγίου Γεωργίου, νότια του Σουνίου.

Πλωτό σκάφος του τη μεταφέρει στο λιμάνι του Λαυρίου.

ΣΧΟΛΙΑ (6)

TG

Δεν υπάρχει επιτέλους ένας δημοσιογράφος που να γνωρίζει την σωστή έννοια της λέξης "σορός"; Σορός σημαίνει το πτώμα σε φέρετρο (ετοιμασμένο για κηδεία). Γράψτε ότι "βρέθηκε το πτώμα ή το σώμα αγνώστου", πάντως όχι σορός (εκτός αν το πτώμα βρέθηκε να αρμενίζει στη θάλασσα μέσα σε ...φέρετρο).

Χ.

Ορθόν. "Σορός" είναι επίσημος χαρακτηρισμός νεκρού σώματος έτοιμου για κηδεία ή ήδη εντός φερέτρου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που βρέθηκε είναι: πτώμα, νεκρό σώμα, κουφάρι και (οριακά) λείψανο.

Ελεύθερος.

Η θάλασσα θα ξεβγάζει πτώματα για πολύ ακόμα.

Ειδικός

Τώρα όποιον βγάζουν από τη μέση θα τον ρίχνουν εκεί για να φαίνεται ότι είναι απο την φωτιά στο Μάτι... 350 θα φτάσουν τα θύματα!

Δημητρης

άντε πάλι τα οικονόμησες.Έκανες σεφτέ.

...

Μόνο που η Αριστερή κυβέρνηση με το γνωστό ηθικό πλεονέκτημα κάνει ό,τι μπορεί για να μείνει ο αριθμός των θυμάτων στο Μάτι κάτω από 100. Έτσι, για ψυχολογικούς λόγους. Οπότε, το σενάριο που λες δεν παίζει.

ψιτ

σωστός... και οι λαθροταλιμπανορκ που έχουν εισβάλλει είναι 59.999 , 99 ... ούτε εξήντα χιλιάδες ...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

663756__1_

«Το πόρισμα αυτό θα πάει στα σκουπίδια, όχι μόνο γιατί αυτή η κυβέρνηση δεν θα προλάβει να το υλοποιήσει, αλλά κυρίως γιατί δεν το θέλει κανείς στην κοινωνία εκτός από τους συντάκτες του» αναφέρει η φοιτητική παράταξη της ΝΔ

1
1836580

Σε πρώτο βαθμό έχει καταδικαστεί σε 12 χρόνια φυλάλκιση - Είχε  υποστηρίξει ότι δεν βίασε το κορίτσι, αλλά όλα συνέβαιναν συναινετικά  - Είναι ένας  από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής

4466181

Οι αρχές πρέπει να μετακινήσουν επειγόντως τους πρόσφυγες, και ιδιαίτερα τις ευάλωτες ομάδες, στην ηπειρωτική χώρα επισήμανε σε δήλωσή του ο διευθυντής του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, Γαβριήλ Σακελλαρίδης

9