Πύργος: Δραπέτης ήταν ο ανήλικος συνεργός του 12χρονου ληστή

Πύργος: Δραπέτης ήταν ο ανήλικος συνεργός του 12χρονου ληστή

Στα χέρια των ανδρών της Ασφαλείας έπεσε και ο τρίτος της σπείρας που γρονθοκόπησε και λήστεψε έναν 75χρονο την περασμένη Τετάρτη

xeiropedes-neos
Στα χέρια των ανδρών της Ασφαλείας έπεσε και ο τρίτος από τους συνεργούς του 12χρονου που γρονθοκόπησε και λήστεψε έναν 75χρονο, την περασμένη Τετάρτη στο παρκινγκ του νοσοκομείου Πύργου. Μάλιστα, είναι ανήλικος δραπέτης και με πλούσιο παρελθόν στην παρανομία.

Ο 17χρονος Έλληνας είχε ταυτοποιηθει εξ αρχής ως ένας από τους τρεις ληστές που ακινητοποίησαν τον 75χρονο χτυπώντας τον και απειλώντας τον με κατσαβίδι και του άρπαξαν 100 ευρώ. Μετά από αναζητήσεις, εντοπίστηκε στον Πύργο, συνελήφθη και διαπιστώθηκε ότι είχε διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, όπου ήταν έγκλειστος με αποφάσεις του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Ηλείας, αλλά είχε παραβιάσει τακτική άδεια που του είχε δοθεί και δεν είχε επιστρέψει στις 20 Αυγούστου.

Ο ανήλικος κακοποιός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας που του άσκησε δίωξη για ληστεία. Υπενθυμίζεται ότι τα πλάνα της ληστείας είχαν καταγράψει οι κάμερες του νοσοκομείου κι έτσι ταυτοποιήθηκε αρχικά ο μεγαλύτερος από τους δράστες, ένας 18χρονος που συνελήφθη άμεσα. Ο μόνος ασύλληπτος είναι ο 12χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης