Μάνη: Κάθειρξη 16 ετών για οπλοστάσιο και πεντέμισι κιλά χασίς

Μάνη: Κάθειρξη 16 ετών για οπλοστάσιο και πεντέμισι κιλά χασίς

Ο 63χρονος ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι κατείχε το χασίς για προσωπική του χρήση καθώς πάσχει από κατάθλιψη και δικαιολόγησε τον χωρισμό τους σε δεκάδες συσκευασίες λέγοντας ότι ήθελε να... αερίζεται

Sparti-xasis-opla
Οι ισχυρισμοί ενός 63χρονου που συνελήφθη στο σπίτι του σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης με ένα αρκετά μεγάλο οπλοστάσιο και μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, δεν έπεισαν το δικαστήριο που του έριξε γερή «καμπάνα» καταδικάζοντάς τον σε φυλάκιση 16 ετών και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Κατά την έρευνα στο σπίτι του του δράστη, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Σπάρτης κατέσχεσαν ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου «Καλάσνικοφ», δύο πιστόλια, ένα περίστροφο, 241 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και 26 καψύλλια, ενώ βρήκαν ακόμη μία ζυγαριά ακριβείας και 72 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε κιλών και 502,9 γραμμαρίων και, πάνω στον 63χρονο, άλλες τρεις συσκευασίες με κάνναβη βάρους 73,5 γραμμαρίων.

Στη δίκη, ο 63χρονος ισχυρίστηκε ότι κατείχε το χασίς για προσωπική του χρήση καθώς πάσχει από κατάθλιψη και δικαιολόγησε τον χωρισμό τους σε δεκάδες συσκευασίες λέγοντας ότι ήθελε να... αερίζεται! Όπως είπε, η ζυγαριά δεν ήταν ακριβείας και την είχε χρόνια στο σπίτι, ενώ για παράνομα όπλα υποστήριξε ότι απλώς του... άρεσε να τα βλέπει!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης