Ιωάννινα: Ανάμεσα στα δέντρα καλλιεργούσε και χασισόδεντρα

Ιωάννινα: Ανάμεσα στα δέντρα καλλιεργούσε και χασισόδεντρα

Ο 62χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Iwannina-xasisodentra
Σε ένα αγροτεμάχιο στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων συνελήφθη επ' αυτοφώρω ένας 62χρονος από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, που αξιοποίησαν τις πληροφορίες τους ότι καλλιεργούσε χασισοφυτεία. Πράγματι, στον χώρο βρέθηκαν 16 δενδρύλλια δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,10 ως δυο μέτρων.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του δράστη, όπου κατασχέθηκε μια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 11,2 γραμμαρίων. Ο 62χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ο οποίος άσκησε δίωξη σε βάρος του για τα αδικήματα της καλλιέργειας και κατοχής ναρκωτικών.

*** Στην Κάλυμνο, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συνέλαβαν τρεις Έλληνες ηλικίας 42 ως 44 χρόνων, όταν τους έκαναν έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή τους ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 10,6 γραμμαρίων και αδασμολόγητου καπνού βάρους 220 γραμμαρίων, ένα τσιγαριλίκι και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω με κατηγορίες κατά περίπτωση για κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης