Κύπρος: Κρίσιμη η κατάσταση 6χρονου αγοριού που ήπιε φυτοφάρμακο 

mak_15

Το παιδάκι παραμένει διασωληνωμένο ενώ χθες όταν μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου του έγινε πλύση στομάχου

Σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μακάρειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία 6χρονο παιδάκι που ήπιε φυτοφάρμακο στην Πάφο.

Το παιδάκι παραμένει διασωληνωμένο ενώ χθες όταν μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου του έγινε πλύση στομάχου.

Το εξάχρονο αγοράκι που κατάγεται από τη Ρουμανία και διαμένει με τους γονείς του τα τελευταία χρόνια στην Πάφο ήπιε το φυτοφάρμακο που ετοίμασε η μητέρα για την φροντίδα του κήπου της, χωρίς να γίνει αντιληπτό. Ο μικρός μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική σε κωματώδη κατάσταση και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kal2

Με ένα κολλάζ φωτογραφιών και ένα συγκλονιστικό κείμενο εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στους ανθρώπους που χάνουν αγαπημένα πρόσωπα και περιουσίες από τη φωτιά  στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού - «Ευχαριστούμε Μάτι» το μήνυμα του Αμερικανού πρέσβη

1