Κως: Νεαρός είχε «πάθος» με τα κλεμμένα αυτοκίνητα

Κως: Νεαρός είχε «πάθος» με τα κλεμμένα αυτοκίνητα

 Ο 24χρονος διέπραξε τρεις κλοπές και μια απόπειρα - Δεν έχει εντοπιστεί ο δράστης

4300302
Καθημερινά έκλεβε οχήματα στην πόλη της Κω ένας νεαρός Έλληνας και τα έκρυβε σε διάφορες περιοχές, χωρίς να έχει εξακριβωθεί αν σκόπευε να τα χρησιμοποιήσει για δική του χρήση ή να τα πουλήσει, είτε ολόκληρα παραποιώντας τα στοιχεία τους ή τα εξαρτήματά τους ως ανταλλακτικά.

Μέσα σε μόλις ένα 24ωρο, από τα ξημερώματα της Δευτέρας ως τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, ο 24χρονος διέπραξε τρεις κλοπές και μια απόπειρα. Συγκεκριμένα, έκλεψε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μέσα από τον ιδιόκτητο χώρο στάθμευσης όπου βρισκόταν, αποπειράθηκε να κλέψει ένα ακόμη από το ίδιο πάρκινγκ, έκλεψε ένα μοτοποδήλατο από άλλη περιοχή και διέρρηξε μια επιχείρηση ενοικίασης οχημάτων από την οποία άρπαξε χρήματα και κλειδιά οχημάτων που, προφανώς, σχεδίαζε να κλέψει σε άλλη χρονική στιγμή!

Όμως, οι κλοπές εξιχνιάστηκαν στο πλαίσιο της έρευνας των αστυνομικών της Ασφαλείας και βρέθηκαν, τόσο τα κλεμμένα οχήματα όσο και τα κλειδιά, που αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Ωστόσο, ο 24χρονος δράστης δεν εντοπίστηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τροχοφόρων, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης