Διέρρηξε και «έγδυσε» δυο αυτοκίνητα σε μάντρα στην Καρδίτσα

Διέρρηξε και «έγδυσε» δυο αυτοκίνητα σε μάντρα στην Καρδίτσα

Εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη και τα κλεμμένα αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή του αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες

syllipsi-xeiropedes36671
«Έγδυσε» κυριολεκτικά δύο αυτοκίνητα ένας 35χρονος Έλληνας ο οποίος μπήκε κρυφά σε μια μάντρα εμπορίας οχημάτων στην Καρδίτσα το απόγευμα της Δευτέρας, τα παραβίασε και ξήλωσε από το εσωτερικό τους τα ράδιο- CD και διάφορα εξαρτήματα και από τη μηχανή τις μπαταρίες τους.

Όμως, ο δράστης δεν πήγε μακριά καθώς λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη και τα κλεμμένα αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή του αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο 35χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια που ερευνά αν εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές, πριν τον στείλει στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας.

*** Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη στην Κω από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 20χρονος αλλοδαπός ο οποίος αποπειράθηκε να κλέψει διάφορα αντικείμενα από ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που βρήκε ξεκλείδωτο, παρά το γεγονός ότι αντιστάθηκε σθεναρά για να αποφύγει τις χειροπέδες. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής και αντίσταση.

*** Άφησε το χρηματικό ποσό των 213 ευρώ μέσα στο αυτοκίνητό του ένας 52χρονος στην Πάτρα και έκαναν... «φτερά», καθώς το παραβίασαν άγνωστοι το βράδυ της Δευτέρας. Μετά την καταγγελία του ιδιοκτήτη, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης