Πλειστηριασμοί: Διαμαρτυρία από τη Λαϊκή Ενότητα σε συμβολαιογραφείο

akinita1

Τονίζουν πως φέτος ολοένα και περισσότερα σπίτια αναμένεται να αλλάξουν χέρια υπό το βάρος των χρεών

Ξεκινούν και πάλι σήμερα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί μετά την διακοπή του Αυγούστου και σύμφωνα με το πλάνο που έχουν συμφωνήσει κυβέρνηση, τράπεζες και δανειστές, στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών φορτώνονται συνεχώς νέες υποθέσεις και πλέον ο ρυθμός με τον οποίο θα πραγματοποιούνται υπερβαίνει τους 2.000 κάθε μήνα.

Επί ποδός βρίσκεται από το πρωί και η ΕΛΑΣ καθώς τα κινήματα κατά των πλειστηριασμών έχουν αναλάβει δράση. Αυτή την ώρα η Λαϊκή Ενότητα διαμαρτύρεται σε συμβολαιογραφείο στην οδό Σταδίου, στο κέντρο της Αθήνας ενώ για αργότερα είναι προγραμματισμένες κι άλλες κινητοποιήσεις.

Κρατώντας πανό στα χέρια και φωνάζοντας συνθήματα μέλη της ΛΑΕ διαμαρτύρονται για τον εκπλειστηριασμό της λαϊκής περιουσίας τονίζοντας πως φέτος ολοένα και περισσότερα νοικοκυριά αναμένεται να αλλάξουν χέρια υπό το βάρος των χρεών.

Μάλιστα τις περασμένες ημέρες έγινε γνωστό πως οι τράπεζες φέρονται να έχουν κατεβάσει το όριο της αντικειμενικής αξίας των κατοικιών που ανεβαίνουν στην πλατφόρμα προς πλειστηριασμό από τις 150.000 στις 100.000 ευρώ.

Να σημειωθεί πως η συγκέντρωση γίνεται για ηλεκτρονικό πλειστηριασμό που σύμφωνα με τη ΛΑΕ αφορά πρώτη κατοικία οικογένειας με δύο παιδιά.


akinita1
akinita2
akinita3
akinita4

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Πέτρος

Βλέπω πολλή αυτοδυναμία!

ΑΑ

Αυτοι οι γραφικοί ακόμα υπάρχουν; Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, αλλά τα λεφτά του δανείου στα χέρια του δανειολήπτη ε; Σουργελα...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

giagia00

Συνέλαβαν τη γιαγιά επειδή πουλούσε μάλλινα παπουτσάκια... χωρίς άδεια - Την έβαλαν στο κρατητήριο, της πήραν αποτυπώματα- Την άφησαν επί 12 ώρες με ένα ποτήρι νερό - Μετά το σάλο διατάσσει έρευνα το αρχηγείο της ΕΛΑΣ

22
ID-ANIATON-002

Η αξιοποίηση των ακινήτων του Ασύλου γίνεται αποκλειστικά βάσει εκτίμησης πιστοποιημένων εκτιμητών, ενώ κάθε χρόνο Ορκωτοί Λογιστές ελέγχουν τις οικονομικές καταστάσεις του» επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε