Ξηρόμερο: Απείλησε ηλικιωμένο και πυροβόλησε στον αέρα για να τον εκφοβίσει

Ξηρόμερο: Απείλησε ηλικιωμένο και πυροβόλησε στον αέρα για να τον εκφοβίσει

Απρόσμενη εξέλιξη πήρε ο καυγάς δύο συγχωριανών καθώς ο ένας απείλησε τον άλλον και δεν δίστασε να πυροβολήσει για εκφοβισμό 

peripoliko_1
Απρόσμενη εξέλιξη πήρε ο διαπληκτισμός δυο συγχωριανών που είχαν από παλιά προσωπικές διαφορές στην κοινότητα Αρχοντοχώρι στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας, καθώς ο ένας απείλησε τον άλλο και μάλιστα δεν δίστασε να πυροβολήσει για να τον εκφοβίσει.

Ο 63χρονος φερόμενος ως δράστης αναζητήθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Κατούνας μετά την καταγγελία του 75χρονου θύματος ότι τον απείλησε σημαδεύοντάς τον με κυνηγετικό όπλο το πρωί της περασμένης Πέμπτης και στη συνέχεια πυροβόλησε μια φορά. Όμως, δεν εντοπίστηκε και οι αναζητήσεις συνεχίζονται, ενώ στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου υποβλήθηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για απειλή και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

*** Δικογραφία για απειλή και εξύβριση σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Αγρινίου και σε βάρος ενός 72χρονου που συνελήφθη στο Παναιτώλιο το βράδυ του Σαββάτου, μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο 59χρονος πατέρας ενός 15χρονου κοριτσιού σύμφωνα με την οποία φέρεται να απείλησε και εξύβρισε την κόρη του για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης