ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Συνελήφθησαν δύο αδέλφια που κρατούσαν και ημερολόγιο για τις πωλήσεις χασίς

Συνελήφθησαν δύο αδέλφια που κρατούσαν και ημερολόγιο για τις πωλήσεις χασίς

Κατά τον έλεγχο που τους έκαναν οι αστυνομικοί βρέθηκαν στην κατοχή τους άλλα 8,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης για τα οποία αναζητούσαν αγοραστές

astynomia2
Πολύτιμες πληροφορίες για τις ποσότητες κάνναβης που διακινούσε, τα παράνομα έσοδά του και την «πελατεία» του ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός 24χρονου Έλληνα που συνέλαβαν στην πόλη των Σερρών, καθώς κρατούσε… ημερολόγιο για τις πωλήσεις!

Αρχικά, συνελήφθησαν δυο Έλληνες ηλικίας 23 και 21 χρόνων που κινούνταν ύποπτα και διαπιστώθηκε ότι είχαν πάνω τους ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε γραμμαρίων. Οι νεαροί αποκάλυψαν ότι την είχαν αγοράσει λίγο πριν από έναν 24χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο αργότερα μαζί με τον 23χρονο αδελφό του και συνελήφθησαν. Κατά τον έλεγχο που τους έκαναν οι αστυνομικοί βρέθηκαν στην κατοχή τους άλλα 8,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης για τα οποία αναζητούσαν αγοραστές.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του 24χρονου, όπου κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 910 γραμμαρίων, 120 ευρώ προερχόμενα από την πώληση χασίς, τρία κινητά, ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν τα αδέλφια και οι ιδιόχειρες σημειώσεις του 24χρονου που εξετάζονται. Πωλητές και αγοραστές παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, που τους άσκησε δίωξη για αγορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος κατά περίπτωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης