Πιερία: Ξυλοκόπησαν κτηματία που τους έπιασε να κλέβουν σταφύλια

Πιερία: Ξυλοκόπησαν κτηματία που τους έπιασε να κλέβουν σταφύλια

Ο άτυχος ιδιοκτήτης είδε τους δράστες ηλικίας 29, 25 και 19 χρόνων να αρπάζουν την αξίας 800 ευρώ ποσότητα σταφυλιών που είχε συγκεντρώσει από τα αμπέλια του και να την φορτώνουν στο όχημά του, με σκοπό να το κλέψουν και αυτό

ast
Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας 53χρονος σε περιοχή της Πιερίας, όταν προσπάθησε να εμποδίσει τρεις νεαρούς αλλοδαπούς που είχαν εισβάλει στο περιφραγμένο ιδιόκτητο κτήμα του και άρπαζαν την παραγωγή των σταφυλιών του.

Ο άτυχος ιδιοκτήτης είδε τους δράστες ηλικίας 29, 25 και 19 χρόνων να αρπάζουν την αξίας 800 ευρώ ποσότητα σταφυλιών που είχε συγκεντρώσει από τα αμπέλια του και να την φορτώνουν στο όχημά του, με σκοπό να το κλέψουν και αυτό! Όταν επιχείρησε να τους σταματήσει, ο 25χρονος του επιτέθηκε και τον ξυλοκόπησε εξουδετερώνοντάς τον.

Τελικά, οι αλλοδαποί δράστες έφυγαν με άδεια χέρια, αλλά το θύμα ενημέρωσε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή τους με αποτέλεσμα να εντοπιστούν λίγη ώρα αργότερα, να συλληφθούν και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπή και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης κατά περίπτωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης