Νέα χασισοφυτεία σε πευκόφυτη δασική περιοχή στον Αυλώνα

Νέα χασισοφυτεία σε πευκόφυτη δασική περιοχή στον Αυλώνα

 Η φυτεί αποτελούνταν από 29 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,80 ως 2,70 μέτρων - Ωστόσο, οι καλλιεργητές δεν βρέθηκαν και οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό τους συνεχίζοντα

Avlwnas-xasisofyteia
Για δεύτερη φορά μέσα σε δυο εβδομάδες, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Θηβών εντόπισαν μια «ορφανή» χασισοφυτεία την οποία καλλιεργούσαν άγνωστοι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα σε μια πευκόφυτη περιοχή του Αυλώνα.

Η φυτεία, που κρυβόταν μέσα σε υψηλή περιμετρική βλάστηση, αποτελούνταν από 29 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,80 ως 2,70 μέτρων, τα οποία εντοπίστηκαν στο πλαίσιο οργανωμένης έρευνας, ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Ωστόσο, οι καλλιεργητές δεν βρέθηκαν και οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, το ελικόπτερο της Αστυνομίας είχε εντοπίσει και πάλι μέσα σε μια πευκόφυτη δασική περιοχή στον Αυλώνα έναν χώρο έκτασης περίπου 100 τ.μ., στον οποίο καλλιεργούταν 42 δενδρύλλια κάνναβης γιγαντιαίων διαστάσεων που το ύψος τους ξεκινούσε από το 1,30 μέτρο και έφτανε ως και τα 4,20 μέτρα! Τότε, είχαν κατασχεθεί φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους έξι κιλών και 679 γραμμαρίων, τσουβάλια με λίπασμα, πλαστικά δοχεία και διάφορα σύνεργα, αλλά δεν είχαν εντοπιστεί τα ίχνη των αγνώστων μέχρι στιγμής καλλιεργητών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης