ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Στην Εύβοια το τελευταίο αντίο στον επισμηναγό Νίκο Βασιλείου

Στην Εύβοια το τελευταίο αντίο στον επισμηναγό Νίκο Βασιλείου

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του στους Ζάρακες Ευβοίας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη 1 το μεσημέρι, η κηδεία του επισμηναγού Νικόλαου Βασιλείου

episminagos_arthro
Στην ιδιαίτερη πατρίδα του στους Ζάρακες Ευβοίας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη 1 το μεσημέρι, η κηδεία του επισμηναγού Νικόλαου Βασιλείου που έχασε τη ζωή του κατά την συντριβή του εκπαιδευτικού αεροσκάφους στην Τρίπολη κατά τη διάρκεια άσκησης.

Ο Νικόλαος Βασιλείου ήταν ο κυβερνήτης του μοιραίου αεροσκάφους που εντοπίστηκε νεκρός, λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Τρίτης. Ο άτυχος επισμηναγός ηλικίας 39 ετών διέμενε στην Καλαμάτα και ήταν πατέρας δύο παιδιών, 8 και 11 ετών.

Τραγικές φιγούρες τα δύο ανήλικα παιδιά, η σύζυγος, τα αδέρφια και οι γονείς του αδικοχαμένου πιλότου που ανεβαίνουν έναν «Γολγοθά» που μοιάζει ατελείωτος.

Ο 39χρονος πιλότος καταγόταν από το χωριό Ζάρακες του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου και θεωρείτο ιπτάμενος μεγάλης πτητικής εμπειρίας με γενικό σύνολο περίπου 2.500 ωρών. Στο χωριό του επικρατεί θλίψη, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην μικρή τοπική κοινωνία.


episminagos_mesa
episminagos_mesa2
ΖΑΡΚΑ_2
ΖΑΡΚΑ_6
zarka
zarka_5
zarka_4
zarka_2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης