Άντζελα Σιδηροπούλου: Η κόρη της Κατερίνας Παπακώστα που εντυπωσίασε στην ορκωμοσία

Άντζελα Σιδηροπούλου: Η κόρη της Κατερίνας Παπακώστα που εντυπωσίασε στην ορκωμοσία

Είναι μόλις 28 ετών, ηθοποιός και τραγουδίστρια και δηλώνει ότι δεν θέλει καμία σχέση με τον χώρο της πολιτικής 

pap-mesa01
Μπορεί να έχει μητέρα πολιτικό, η ίδια, όμως δηλώνει ότι δεν θέλει καμία σχέση με τον χώρο.

Ο λόγος για την Άντζελα Σιδηροπούλου, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις στην ορκωμοσία των μελών της νέας κυβέρνησης, πλάι στη μητέρα της και νέα υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα.

pakost


Είναι 28 ετών, όμορφη, μελαχρινή και παρά το γεγονός ότι η μητέρα της είναι πολιτικός και ο πατέρας της αξιωματικός του ελληνικού Στρατού, η ίδια έχει αποφασίσει να ακολουθήσει τον χώρο του θεάματος και πιο συγκεκριμένα της υποκριτικής και του τραγουδιού.

ang_43
Κλείσιμο


angel_09


Η εντυπωσιακή Άντζελα σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Αρμένη, στο πλευρό του οποίου έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο, ένω έχει εμφανιστεί και στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου «Η κόρη του Ρέμπραντ», στην ταινία «Νίκος Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή και έχει κάνει και το πέρασμά της από την τηλεόραση ως guest στο πετυχημένο σίριαλ «Οι συμμαθητές».

ange_54


angel_43


Η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα της, για την οποία εισέπραξε και την αποδοχή του κοινού και των κριτικών ήταν η παρουσία της στην «Evita» που ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η Κατερίνα Παπακώστα είναι πολύ δεμένη με την κόρη της, ενώ η εντυπωσιακή Άντζελα, σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει δηλώσει ότι η σχέση με την μητέρα της είναι περισσότερη φιλική παρά αυτή η κλασική της μητέρας-κόρης.

Για αυτό, άλλωστε, ο φωτογραφικός φακός τις έχει συλλάβει πολλές φορές σε κοινές τους εξόδους, κυρίως σε θεατρικές παραστάσεις. Οπως πρόσφατα, όταν μαμά και κόρη απόλαυσαν την παράσταση «Το δένδρο» στο θέατρο Ελεύθερη Εκφραση.






Η πολιτικός, εκτός από την Αγγέλα Σιδηροπούλου, έχει ακόμα έναν γιο, τον Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο, ο οποίος έχει κινητικά προβλήματα. Η Κατερίνα Παπακώστα έχει αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γιος της, δηλώνοντας υπερήφανη για για τα κατορθώματα του στον χώρο της Βιολογίας.






Πέρισυ η Άντζελα Σιδηροπούλου, επιχείρησε και τα πρώτα της βήματα στη δισκογραφία. Η ταλαντούχα καλλιτέχνης παρουσίασε στο κοινό το πρώτο της single που έχει τίτλο «Καλοκαίρι έρχεται» και το οποίο κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, ενώ λίγο καιρό αργότερα κυκλόφορησε και το ένα ακόμα single με τίτλο «Εύθραυστον».

Αγγέλα Σιδηροπούλου - Καλοκαίρι Έρχεται

Αγγέλα Σιδηροπούλου - Εύθραυστον | Aggela Sidiropoulou - Euthrauston (Official Music Video HD)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης