Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ για τη ΔΕΘ

Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ για τη ΔΕΘ

Οι δράσεις της ΓΣΕΕ θα κορυφωθούν το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018, στις 6 το απόγευμα με το αγωνιστικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο άγαλμα του Βενιζέλου

deth
Σειρά παρεμβάσεων από κοινού με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης διοργανώνει η ΓΣΕΕ στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Οι δράσεις της ΓΣΕΕ θα κορυφωθούν το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018, στις 6 το απόγευμα με το αγωνιστικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα δράσης της ΓΣΕΕ έχει ως εξής:

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Τρίτη, στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Ε.Κ. Θεσσαλονίκης στον 7ο όροφο (Αριστοτέλους 32), θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών. Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος τα συνδικαλιστικά στελέχη, των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών, Μακεδονίας και Θράκης.

Στις 6 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη, στις 11:30 το πρωί στην αίθουσα Α. ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ του Ε.Κ. Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 32,) θα δοθεί συνέντευξη Τύπου με θέμα: « Ελληνική Οικονομία μετά την ολοκλήρωση των Προγραμμάτων Προσαρμογής». Θα ακολουθήσει σύσκεψη των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών, Μακεδονίας και Θράκης.

Στις 7 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή, στις 10:30 το πρωί στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη) θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ με θέμα: «Αναπτυξιακές Προκλήσεις και η Αγορά Εργασίας» το οποίο θα περιλαμβάνει παρουσίαση της μελέτης του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ για «Τις Αναπτυξιακές Προκλήσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και «Την Παρουσίαση Δεικτών Εκτίμησης της κατάστασης και του κλίματος στην Αγορά Εργασίας στην Ελλάδα».

Κλείσιμο
Στις 8 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Σάββατο, στις 6 το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου, θα πραγματοποιηθεί Αγωνιστικό Συλλαλητήριο και πορεία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης