Κύπρος: Της άρπαξε 65.000 ευρώ, με δόλωμα τον… Ζούκερμπεργκ!

Κύπρος: Της άρπαξε 65.000 ευρώ, με δόλωμα τον… Ζούκερμπεργκ!

Σε μια 25χρονη υπάλληλό της, εναπόθεσε τις ελπίδες της για έξοδο απο το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο ειχε βρεθεί μια 58χρονη ιδιοκτήτρια γηροκομείου στη Πάφο

fb
Στον... ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, και σε μια 25χρονη υπάλληλό της, εναπόθεσε τις ελπίδες της για έξοδο απο το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο ειχε βρεθεί μια 58χρονη ιδιοκτήτρια γηροκομείου στη Πάφο της Κύπρου. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει ακόμα 65.000 ευρώ!

Η 25χρονη υπάλληλος τον Μάρτιο του 2016,  έδειξε  στην εργοδότριά της μία ψεύτικη είδηση στο Facebook, σύμφωνα με την οποία ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, επειδή έγινε πατέρας, βοηθούσε ανθρώπους με οικονομικά προβλήματα σε όλο τον κόσμο. Η 58χρονη, η οποία έχει χρέη εκατομμυρίων, πείστηκε από την 25χρονη να στείλει επιστολή στο Facebook, ζητώντας βοήθεια. Η 25χρονη άρχισε τότε να ζητά χρήματα για τις «διευθετήσεις» της οικονομικής βοήθειας, για ταξίδια στην έδρα του Facebook, για έγγραφα κλπ. Σταδιακά πήρε από την 58χρονη 65.000 ευρώ! Η ιδιοκτήτρια του γηροκομείου οταν αντιλήφθηκε πως ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δεν επρόκειτο να στείλει βοήθεια, πήγε στην αστυνομία και κατάγγειλε την υπάλληλο για απάτη, παρουσιάζοντας και τις σχετικές αποδείξεις. Η 25χρονη συνελήφθη και θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για τα περαιτέρω. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης